Uudistuva Lujateko

Tehtävämme on palvella rakennusalaa kehittäen toimintaamme, tuotteitamme ja palveluamme.

Rakentamisen kehityksen ja trendien mukaisesti päivitämme osaamistamme ja laitteistoa, jotta laatu ja toimitusvarmuus säilyisivät korkealla tasolla. Ryhdikäs projektinhallinta ja ketterä palvelu täydentävät Lujateko-kokonaisuuden. Kuuntelemme asiakasta herkällä korvalla, jotta kehitys jatkuisi, ja voisimme lunastaa luottamuksen uusiin toimeksiantoihin. Haluamme kasvaa alalla vakuuttavan työn ja asiakastyytyväisyyden avulla.

Toimimme Oulussa n. 1500 m2:n tuotanto- ja toimistotiloissa, jossa valmistamme ovia ja ikkunoita sekä lasisia julkisivukokonaisuuksia. Markkina-alueenamme on koko Suomi. Tuotteiden tekemisessä meillä on maan paras kumppaniverkosto, joiden kautta saamme eri materiaaleista valmistettuja raaka-aineita. Niistä valmistamme mittatarkasti laadukkaat tuotteemme. Asennuksiin käytössämme on maanlaajuinen verkosto, joka toimii laatustandardiemme mukaisesti. Tällä saamme aikaan kustannustehokkuutta ja asiakkaillemme tarjottua kilpailukykyiset hinnat ilman, että laatu kärsii.

Keväällä 2021 Lujateon liiketoiminta siirtyi Lasacon Oy:n omistukseen. Tällä uudistuksella saamme 30-vuotista Lujateko-historiaa kehitettyä kohti uusia merkkipaaluja.

Uudistuva Lujateko haluaa palvella vanhoja asiakkaitaan yhä paremmin, ja toivottaa uudet tervetulleiksi.