Teräs­ovet

Hyvin ryhdin pitävän teräsoven ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa, kun ovi joutuu kovaan käyttörasitukseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi koulut ja muut julkiset rakennukset, hotellit tai kauppakeskukset. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ovemme ovat myös erittäin näyttäviä ja helppohoitoisia. Valmistamme myös nopean toimituksen teräsverkko-ovia. Lue alta lisää.

NOPEUS

Nopea toimitus kattavan teräsprofiilivarastomme ansiosta.

VALIKOIMA

Kulutusta kestävät teräsovet ovat sekä näyttäviä että turvallisia.

HUOLTO

Kattava huoltosopimuksemme takaa tuotteen pitkän elinkaaren.

Tuotteesta

Teräsovista on saatavana useita eri variaatioita. Toimitamme yksi- tai kaksilehtisenä teräsovia, lasilla tai umpilehtisenä, eri lämpöeristävyyksillä, kaikilla RAL- ja RR-sävyillä – teknisiä ja ulkoasuvaihtoehtoja on paljon, joten ota yhteyttä, kun tarvitset laadukkaan teräsoven kohteeseesi.

Myös teräsverkko on mainio materiaali sisä- ja ulkotiloihin. Esimerkiksi roskakatoksissa lukittava teräsverkko-ovi suojaa asiattomilta katoksen sisältöä mutta ei sulje ilmankiertoa. Toimitamme myös kokonaisia teräsverkkoseiniä esimerkiksi sisähalleihin, joissa tila pitää jakaa, muttei sulkea umpiseinällä. Kaikissa teräsovissa on nopeat toimitusajat!