Siirry sisältöön
Jätä yhteydenottopyyntö

Avoimet työpaikat

Tervetuloa Lujateon joukkueeseen! 

Alta pääset täyttämään hakemuksen avoimiin työpaikkoihimme. Mikäli koulutukseesi ja kokemukseesi sopiva paikkaa ei juuri nyt ole auki, klikkaa alta Avoin hakemus -osiota ja laita meille hakemus. Kerro meille miksi olisit meille sopiva henkilö, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Hakemus voi koskea tuotannon, myynnin tai operatiivisen johdon töitä.  

Lujateko - Ovet, ikkunat ja metallirakenteet ketterästi koko Suomeen

Kesätöihin Lujateolle

Haemme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme kesätyöntekijöitä työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen organisaation tuen. Tärkeintä on oikea asenne, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä.

Paikka täytetty
Ovia ja kaiteita Kuusamon järjestö- ja nuorisotalolla

Hitsaaja

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ja mahdollisesti jatkossa myös pysyväksi osaksi joukkoamme.

Paikka täytetty
Niittykummun Piazza ja Patio, parkkihallin ovi

Asentaja

Haemme metalli- ja lasiovien, -ikkunoiden ja julkisivujen asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti edellä mainittujen tuotteiden asentamista, mutta voit myös mahdollisesti toimia tarvittaessa apuna tuotannossamme.

Paikka täytetty
Alumiiniovi Pudasjärven Hyvän olon keskuksella

Tuotanto­työntekijä

Haemme tuotantotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen toimimaan osana tuotantotiimiämme. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti alumiini- ja teräsrakenteiden tekoa sekä kokoonpanoa.

Technopolis Oyj/Ydinkeskusta

Avoin hakemus

Tunnetko alamme ja Lujateon mahdollisesti omaksi työnantajaksesi? Mikäli meillä ei ole juuri nyt sinulle sopivaa työpaikkaa, lähetä meille avoin hakemus tulevien avoimien paikkojen varalta! Tallennamme hakemukset, ja olemme yhteydessä, kun paikkoja joukkueeseemme avautuu.  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@lujateko.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö

    Liitetiedosto

    Takaisin alkuun